• Pakketten worden binnen 2-3 dagen verzonden!
  • Gratis verzending vanaf €150
  • 06-24716484 direct antwoord
  • Achteraf betalen met klarna mogelijk!
  • Pakketten worden binnen 2-3 dagen verzonden!
  • Gratis verzending vanaf €150
  • 06-24716484 direct antwoord
  • Achteraf betalen met klarna mogelijk!

EPHA 500 gram black kaarsenparels

€ 24,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Gebruiksaanwijzing


Onze lonten hebben een smeltdiameter van 3-4 cm. Wij raden aan kaarsenhouder, schaal, glas etc te gebruiken die vrij breed is (breder dan een maat van een waxine) zodat je na gebruik de gevormde wascapsule gemakkelijk kunt verwijderen. De ideale manier om het lont te gebruiken, is door deze in de kaarsenhouder te plaatsen zodat deze 1 cm boven de parels uitsteekt en de bodem van de container niet raakt. Voor het gemakkelijk verwijderen van de gevormde wascapsule. Zodra de lont is opgebrand, kun je gemakkelijk de gesmolten wascapsule verwijderen, deze weggooien (in de compost) en een nieuwe lont plaatsen om de ervaring opnieuw te beginnen.


verpakking van 500 gram staat gelijk aan 10 klassieke kaarsen en zo 200 branduren. En 20 hoogwaardige lonten.


Onze EPHA®-kaarsparels zijn vrij van allergenen, wat betekent dat ze geurloos zijn.

Maar we bieden je de vrijheid om je aromatische ervaring aan te passen. We bieden een hoogwaardige EPHA®-geur fresh linnen om je kaars naar wens te parfumeren.

Je hoeft alleen maar een paar druppels rond het lont te gieten om te genieten van de uitzonderlijke geuren die we aanbieden.


Zuiverheid en duurzaamheid EPHA®

De kaarsparels van EPHA® worden ambachtelijk vervaardigd van een in Frankrijk geproduceerde was, puur, 100% natuurlijk, 100% plantaardig, 0% paraffine, 0% GGO en volledig biologisch afbreekbaar.

Plantaardig en natuurlijk, onze was is RSPO-gecertificeerd (traceerbaarheid van grondstoffen en gegarandeerd duurzame teelt), veganistisch en diervriendelijk. Geen enkel ingrediënt is op dieren getest.