Woonparty

Jou huis voor een avond als woonwinkel


Er is niks zo leuk als dat jou woonkamer voor een avond is omgetoverd tot een woonwinkel! En om dan lekker te shoppen met jou vriendinnen, zus(sen), moeder of collega’s etc.


Wil jij ook zo woonparty organiseren? Leuk! Zo gaat het in zijn werk.

Jij als gastvrouw plant een datum! Deze kun je inplannen op Dinsdag, Donderdag en Vrijdag van 20:00 - 22:00 uur. Wij sturen jou dan digitaal een uitnodiging die je kan versturen naar iedereen die je wilt uitnodigen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd ;-) Want jij als gastvrouw krijgt een leuk presentje en 10% van de opbrengst die deze avond wordt verkocht, deze wordt dan in mindering gebracht op de producten die jij als gastvrouw bij ons koopt. (dus deze wordt niet uitgekeerd in contanten)

Wij maken er samen een super gezellige en sfeervolle avond van, Ik zorg dat de nieuwste collectie meekomt! Uiteraard mag jij mij om speciale artikelen vragen die je graag op deze avond zou willen zien.

Helaas is het niet mogelijk om te pinnen! Dus graag contant geld meebrengen want u kunt de artikelen meteen behouden.

Belangrijk om te weten: Ik zal deze avond rond 19:00 uur bij je arriveren met allerlei mooie en authentieke woonaccessoires, het zou fijn zijn als bijvoorbeeld de eettafel en salontafel wat vrij zijn zodat ik daar een sfeervolle tafel van kan maken. Zodra al je gasten aanwezig zijn mogen zij lekker op hun gemak rond snuffelen en ben ik er voor advies en vragen. Ik zal inpak materiaal meenemen mocht je een leuk cadeau zien voor een verjaardag etc deze zal ik dan gratis mooi inpakken. Op deze avond kan je natuurlijk ook een nieuwe woonparty plannen dat wordt beloond met een kleine attentie.


Ik hoop dat je na het lezen van deze informatie nog steeds enthousiast bent en dat we samen een datum kunnen plannen.

Voor wie?

  • Houd jij van de Stoer, Sober en Landelijk woonstijl?
  • Wil jij een gezellig avondje met vriendinnen, zus(sen) of collega’s?
  • Woon je in een straal van 10 km rond om Eindhoven?
  • En wil je er nog een leuke attentie en korting aan overhouden?

Dan kun je contact opnemen met mij (Noortje van den Berk) op info@landelijkenzo.nl

Woonparty

Sorteren op:

Er zijn momenteel geen producten beschikbaar